Τζότζο: O σκύλος- surfer που έχει τρελάνει το Instagram -Σκύβει και ισορροπεί σαν επαγγελματίας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τζότζο: O σκύλος- surfer που έχει τρελάνει το Instagram -Σκύβει και ισορροπεί σαν επαγγελματίας [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους surfers στην Καλιφόρνια φαίνεται να ζήλεψε αυτός ο γλυκύτατος σκύλος, ο οποίος εν τέλει τους απέδειξε πως ο ίδιος μπορεί να το κάνει καλύτερα.

Ο λόγος για τον Τζότζο, τον σκύλο- surfer ο οποίος έχει γίνει viral επειδή μπορεί να δαμάζει τα κύματά με την σανίδα του αφεντικού του.

Φορώντας μία στολή- καρχαρία, αλλά και γυαλιά για το νερό, ο ατρόμητος Τζότζο κάθεται πάνω στην σανίδα και κάνει surf μέχρι να βγει στην ακτή.

A post shared by Super Corgi JoJo? (@supercorgi_jojo) on May 31, 2018 at 3:06pm PDT

Το όμορφο κατοικίδιο σώθηκε σαν από θαύμα πριν 4 χρόνια από άγρια επίθεση σκύλων και από τότε φαίνεται ο ίδιος έχει κάνει τεράστια άλματα.

Όχι μόνο επιβίωσε και πέρασε από μία σειρά θεραπειών για να αναρρώσει, αλλά πλέον απολαμβάνει, την θάλασσα και τα κύματα κάνοντας surfing.

Τζότζο: O σκύλος- surfer που έχει τρελάνει το Instagram -Σκύβει και ισορροπεί σαν επαγγελματίας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Βέβαια η περιπέτεια που είχε ο Τζότζο πριν 4 χρόνια και παρολίγον να του κοστίσει την ζωή συνδέεται με το τωρινό του χόμπι, καθώς ο ίδιος έπρεπε να κάνει υδροθεραπείες, προκειμένου να κλείσουν οι πληγές που είχε στο σώμα του.

Τζότζο: O σκύλος- surfer που έχει τρελάνει το Instagram -Σκύβει και ισορροπεί σαν επαγγελματίας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Έτσι η ιδιοκτήτριά του, η Ζόζεφιν αποφάσισε μία μέρα να το βάλει στην σανίδα του surf, με αποτέλεσμα η ίδια να εκπλαγεί από το πόσο εύκολα ο σκύλος ισορροπούσε πάνω της.

Τζότζο: O σκύλος- surfer που έχει τρελάνει το Instagram -Σκύβει και ισορροπεί σαν επαγγελματίας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Επίσης ο Τζοτζο έχει το δικό του κοινό στο Instagram, καθώς τον λογαριασμό με το όνομά του, ακολουθούν πάνω από 75.000 άτομα, τα οποία τρελαίνονται να βλέπουν το όμορφο τετράποδο να μπαίνει σε νέες περιπέτειες, φορώντας πάντα την στολή του και τη μάσκα του.

A post shared by Super Corgi JoJo? (@supercorgi_jojo) on Jul 30, 2018 at 2:55pm PDT

A post shared by Super Corgi JoJo? (@supercorgi_jojo) on Jul 27, 2018 at 4:19pm PDT

A post shared by Super Corgi JoJo? (@supercorgi_jojo) on Oct 27, 2017 at 5:24pm PDT

A post shared by Super Corgi JoJo? (@supercorgi_jojo) on Nov 2, 2017 at 4:51pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλος Τζότζο Surf Καλιφόρνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ