Ζάκυνθος: Σοβαρές καταγγελίες για δηλητηρίαση από ποτά-«μπόμπες» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζάκυνθος: Σοβαρές καταγγελίες για δηλητηρίαση από ποτά-«μπόμπες» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζάκυνθος στο επίκεντρο των συζητήσεων για μια υπόθεση που προκαλεί πολλές συζητήσεις τόσο στο νησί όσο και στη Βρετανία.

Ο λόγος για μια καταγγελία τουριστών που υπέστησαν δηλητηρίαση από ποτά – μπόμπες όπως υποστηρίζουν. Σύμφωνα με τα όσα γράφουν η Sun και η Daily Mail, που φιλοξενούν δηλώσεις και φωτογραφίες τους, πρόκειται για παρέα 17 ατόμων ηλικίας 17 με 18 ετών, που πήγαν στη Ζάκυνθο για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.

Τα παιδιά κατανάλωσαν ποτά και ύστερα από λίγες ώρες κατέληξαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Όλοι τους εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι δηλητηριάστηκαν από τα ποτά που ήπιαν και μπήκε σε κίνδυνο η ζωή τους. Τα αγόρια βρίσκονταν στο Λαγανά και μόλις το δεύτερο βράδυ τους εκεί παρουσίασαν όλοι συμπτώματα δηλητηρίασης και πήγαν στο νοσοκομείο.

Όπως λένε, είχαν πιει μόλις τρία ποτά ο καθένας όλη τη νύχτα. Ο ρεσεψιονίστας, κάλεσε δύο ασθενοφόρα που τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο γιατρός τους είπε ότι ήταν πολύ τυχεροί που απέφυγαν τα χειρότερα.

Οι βρετανικές εφημερίδες επισημαίνουν ότι η περιοχή του Λαγανά είναι κακόφημη, τα προβλήματα στα μπαρ αλλεπάλληλα και τα εγκλήματα διαχρονικά.

Πηγή: imerazante

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζάκυνθος ποτά Δηλητηρίαση μπόμπες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ