To νέο trend στα παντελόνια κολακεύει κάθε τύπο σώματος και έχει χαρακτήρα - iefimerida.gr

To νέο trend στα παντελόνια κολακεύει κάθε τύπο σώματος και έχει χαρακτήρα

Μοντέλα /Φωτογραφία: Η&Μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις διαδρομές μας στις λεωφόρους της μόδας, συναντάμε τάσεις που μας προκαλούν να κάνουμε «στάση» για να τις περιεργαστούμε και να δούμε αν αξίζουν μια ευκαιρία και μια θέση στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Τα micro trends κατακλύζουν το Ιnstagram feed μας και μας προκαλούν για πειραματισμούς. Οι τάσεις εύκολα προκύπτουν, εύκολα εφαρμόζονται και εύκολα ξεχνιούνται. Μένουν στο προσκήνιο αυτές που στο βάθος τους έχουν ουσία και έχουν κάτι να πουν. Που μας κολακεύουν και τονίζουν τα δυνατά μας σημεία.

Αυτή η τάση στα παντελόνια έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες εβδομάδες και γυναίκες που επενδύουν κομμάτι της καθημερινότητάς τους στη μόδα, την έχουν αγκαλιάσει. Την αρχή έκανε η fashion director της Vogue Ουκρανίας, Julie Pelipas: μια εμφάνισή της στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στις αρχές Ιουλίου έδωσε fashion food for thought στις fashionista. Ακολούθησαν fashion editors, stylist και fashion bloggers: υιοθέτησαν την τάση με τον δικό τους τρόπο και το αποτέλεσμα τις δικαίωσε.

Δείτε το νέο trend στα παντελόνια κολακεύει κάθε τύπο σώματος και έχει χαρακτήρα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PAPER BAG PANTS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ