Ελαμψε η εορτάζουσα Μέγκαν Μαρκλ σε γάμο φίλου του πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ελαμψε η εορτάζουσα Μέγκαν Μαρκλ σε γάμο φίλου του πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον γάμο του καλύτερου φίλου του πρίγκιπα Χάρι παρευρέθησαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο γαλαζοαίματος σύζυγός της, συγκεντρώνοντας όλα τα φλας πάνω τους.

Για την ακρίβεια, αυτή που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις ήταν η Μέγκαν Μαρκλ, όχι μόνο λόγω του ντυσίματος της ως συνήθως, αλλά εξαιτίας του ότι η ίδια σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 37.

Η εορτάζουσα, λοιπόν, έφτασε μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι στην εκκλησία του Σάρρεϋ, φορώντας μία μπλε πλισέ φούστα με διάφορες χρωματιστές πινελιές, το οποίο συνδύασε με ένα αμάνικο αέρινο πουκάμισο ίδιου χρώματος και μία μαύρη φούστα.

Στον γάμο του καλύτερου φίλου του Πρίγκιπα Χάρι παρευρέθηκε η Μέγκαν Μαρκλ και ο γαλαζοαίματος Πρίγκιπας.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο κουμπάρος του γαμπρού και επιστήθιου φίλου του Τσάρλι βαν Στρομπενζ, φορώντας το παραδοσιακό ριγέ παντελόνι και κουστούμι με φράκο.

Κρατώντας για ακόμη μία φορά το χέρι του σύζυγού της, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν διαρκώς χαμογελαστή, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καλεσμένους, λαμβάνοντας ευχές από όσους της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Και φυσικά αυτή που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις ήταν η Μέγκαν Μαρκλ η οποία έχει γενέθλια και κλείνει τα 37.

Μάλιστα ο Πρίγκιπας Χάρι άφησε την Μέγκαν Μαρκλ να φτάσει μόνη της στον ναό, καθώς ο ίδιος έφτασε μαζί με τον γαμπρό και τους φίλους του με ένα βαν.

Ο γαλαζοαίματος σιγουρεύτηκε επίσης μόλις έφτασε στην εκκλησία πως όλα είναι στην εντέλεια, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πρίγκιπας Χάρι δεν πλήρωσε ένα, αλλά όλο το μερίδιο του γάμου του φίλου του, ο αδελφός του οποίου είναι και νονός της Πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Κρατώντας για ακόμη μία φορά το χέρι του σύζυγού της, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν διαρκώς χαμογελαστή.,

Οσο για την νύφη, η ίδια ονομάζεται Ντέιζι Τζενκς και έκανε μία επίσης εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς το νυφικό της ήταν όλο κεντημένο με λουλούδια.

Μάλιστα μετά τον γάμο, το γαμήλιο ζευγάρι αποχώρησε με... ποδήλατο, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χαιρέτησαν εγκάρδια τους νεόνυμφους πριν αποχωρήσουν από την εκκλησία.

Μάλιστα ο Πρίγκιπας Χάρι άφησε την Μέγκαν Μαρκλ να φτάσει μόνη της στον ναό, καθώς ο ίδιος έφτασε μαζί με τον γαμπρό και τους φίλους του με ένα βαν.

Τέλος, να σημειωθεί πως δεν ήταν μόνο οι καλεσμένοι που ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στην Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και διάφοροι ντόπιοι που βρέθηκαν εκεί με την ίδια να ανταποδίδει στις ευχές τους.

Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το πού θα γιορτάσει η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι τα γενέθλια της Δούκισσας του Σάσεξ, καθώς πέρσι το τότε «κρυφό» ζευγάρι είχε ταξιδέψει μέχρι την Μποτσουάνα της  Αφρικής για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το πού θα γιορτάσει η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι τα γενέθλια της Δούκισσας του Σάσεξ, καθώς πέρσι το τότε «κρυφό» ζευγάρι είχε ταξιδέψει μέχρι την Μποτσουάνα της Αφρικής για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ