Eνωση Κεντρώων: Η παραίτηση Τόσκα είναι μία, θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες - iefimerida.gr

Eνωση Κεντρώων: Η παραίτηση Τόσκα είναι μία, θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες

Φωτογραφία: Eurokinissi- ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτηση όσων «παρίσταντο στο σόου της συνέντευξης της Δευτέρας της 23ης Ιουλίου» ζητάει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της με αφορμή την παραίτηση Τόσκα.

«Πέρασε αρκετός χρόνος για να παραιτηθεί κάποιος από την κυβέρνηση δείχνοντας ευθιξία και σεβασμό στους νεκρούς, από την τραγωδία στο Μάτι.

Η παραίτηση Τόσκα είναι μια, θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες. Συγκεκριμένα, όσοι παρίσταντο στο σόου της συνέντευξης της Δευτέρας της 23ης Ιουλίου, οφείλουν να δώσουν τις παραιτήσεις τους», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «κρύβεται πίσω από τους ανέμους, και τα αυθαίρετα», και καταλήγει:.»

Η Ένωση Κεντρώων θα αγωνιστεί για να φτιάξουμε ένα σοβαρό και υπεύθυνο κράτος, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε φυσική ή άλλη καταστροφή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων παραίτηση Τόσκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ