Στο Da Bruno, στο Φάληρο, θα νιώσεις ότι τρως σαν βέρα Ναπολιτάνα - iefimerida.gr

Στο Da Bruno, στο Φάληρο, θα νιώσεις ότι τρως σαν βέρα Ναπολιτάνα

Da Bruno
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο καλοκαίρι και η μεσογειακή κουζίνα πάνε σίγουρα μαζί, ειδικά αν βρεθείτε στη δροσερή αυλή του Da Bruno -μια αληθινή όαση γεμάτη δέντρα και μπουκαμβίλιες- στο Παλαιό Φάληρο.

Σε μια παλιά μονοκατοικία, στεγάζεται «ο ναός της ιταλικής γεύσης», όπως τον αποκαλούν όσοι γνωρίζουν καλά την κουζίνα της γείτονας χώρας, αφού εδώ μέσα από αυθεντικές συνταγές που έρχονται σχεδόν όλες τις περιοχές, θα γνωρίσετε στην καλύτερη εκδοχή της τη γαστρονομική παράδοση της χερσονήσου. Αφού να φανταστείτε ότι μέχρι κι η ιταλική πρεσβεία έχει πιστοποιήσει την αγαπημένη μας τρατορία ως «αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο». Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο γίνεται το αδιαχώρητο, οπότε καλό είναι να έχετε κάνει κράτηση για να βρείτε τραπέζι, ειδικά αν θέλετε να καθίσετε έξω.

Για την ιστορία, αξίζει να ξέρετε ότι το πρώτο εστιατόριο Da Bruno ξεκίνησε στην Ιταλία από την οικογένεια Bruno Ortolano. Αργότερα επεκτάθηκε στη Γερμανία. Το 1980 εμφανίζεται στον ελληνικό χώρο, πρώτα στην Κηφισιά και από 1984 στο Παλαιό Φάληρο, όπου παραμένει εδώ και είκοσι τρία χρόνια. Με το μεράκι της Φαμίλιας Ortolano και τους Ιταλούς συνεργάτες σεφ Sergio, Andriano, Martselo, Roberto και Giovanni, συνεχίζει έως και σήμερα να μας μυεί στα μυστικά της ιταλικής παράδοσης. Ο ιδιοκτήτης του φυσικά, ο κύριος Δημήτρης Τσουκάρης, αλλά και το ευγενέστατο προσωπικό είναι πάντα εκεί για να σας εξηγήσουν και να σας προετοιμάσουν για το γευστικό σας ταξίδι.

Δείτε το Da Bruno και τι μπορείτε να απολαύσετε εκεί στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DA BRUNO ιταλικό Φάληρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ