Πώς να φτιάξεις τσάντα από μία μπαντάνα και ακόμα 2 πανεύκολα τρικ από την στιλίστρια των διασήμων - iefimerida.gr

Πώς να φτιάξεις τσάντα από μία μπαντάνα και ακόμα 2 πανεύκολα τρικ από την στιλίστρια των διασήμων

Μοντέλο /Φωτογραφία: Instagram @sincerelyjules
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπό τη δημιουργία των πιο iconic look της Kim Kardashian West, Rihanna και Lorde, στην εδραίωση της, ως το πιο στιλάτo It Girl του Λονδίνου, η σούπερ στιλίστρια και creative director Avigail Collins, είναι γνωστή για τη δημιουργία των πιο συναρπαστικών λουκ των celebrities.

Επιπλέον έχει το δικό της streetwear brand, το Silver Spoon Attire, το οποίο ίδρυσε το 2013 μαζί με τον σύζυγό της (επίσης περιζήτητο στιλίστα) Damian Collins. Ανάμεσα στους πελάτες της και κορυφαίοι μουσικοί. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος που μπορεί να εντοπίσει το επόμενο μεγάλο trend, σίγουρα είναι αυτή.

Από την άλλη, είναι η καλύτερη για να μας αποκαλύψει μερικά από τα πιο εύκολα και έξυπνα τρικ, για να πετύχουμε μια άψογη εμφάνιση. Θα δώσουν ενδιαφέρον και θα απογειώσουν την εμφάνιση μας. Με ελάχιστες κινήσεις και μηδενικό κόστος. Αυτά είναι τα 3 τρικ των 15 δευτερολέπτων που πρέπει να ξέρετε.

Δείτε πώς να φτιάξετε τσάντα από μία μπαντάνα και ακόμα 2 πανεύκολα τρικ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΚ στιλίστρια κόλπο στιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ