Θεοδωράκης: Tις μέρες του Tόσκα στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Eλληνες - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Tις μέρες του Tόσκα στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Eλληνες

Φωτογραφία: Eurokinissi- ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτηση του Νίκου Τόσκα από την θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού με ένα αιχμηρό tweet ανέφερε πως τελικά παραιτήθηκε ο άνθρωπος που προσπαθούσε και δεν έβρισκε ένα λάθος για τον θάνατο τουλάχιστον 85 ανθρώπων εν καιρώ ειρήνης, σημειώνοντας δέ πως τις ημέρες που ήταν ο Νίκος Τόσκας στο Υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες.

Αναλυτικά το tweet του :

«Ο άνθρωπος που προσπαθούσε και δεν έβρισκε ένα λάθος για τον θάνατο τουλάχιστον 85 ανθρώπων εν καιρώ ειρήνης, τελικά παραιτήθηκε. Τις μέρες του στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες. Απο τα Εξάρχεια μέχρι το Μάτι».

Ο άνθρωπος που προσπαθούσε και δεν έβρισκε ένα λάθος για τον θάνατο τουλάχιστον 85 ανθρώπων εν καιρώ ειρήνης, τελικά παραιτήθηκε. Τις μέρες του στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες. Απο τα Εξάρχεια μέχρι το Μάτι. #Τόσκας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης Τόσκας παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ