Θεοδωράκης για Κουφοντίνα: Απολαμβάνει το προνόμιο της αγροτικής φυλακής χωρίς... μισή συγγνώμη - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για Κουφοντίνα: Απολαμβάνει το προνόμιο της αγροτικής φυλακής χωρίς... μισή συγγνώμη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ξαφνική μεταγωγή του δολοφόνου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, έφερε και την αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Ένας εγκληματίας που δεν έχει νιώσει την ανάγκη για μισή συγνώμη ΔΕΝ μπορεί να απολαμβάνει το προνόμιο της αγροτικής φυλακής. Στερώντας μάλιστα τη θέση από τον επόμενο στη λίστα ανώνυμο φυλακισμένο που έχει μετανιώσει για τα εγκλήματά του & προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία» έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού στα social media.

ΑΕΚ: Παράταση στα διαρκείας μέχρι 27 Αυγούστου -300 «έφυγαν» σήμερα, πλησιάζει στα 11.000 Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την παράταση διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι το τέλος Αυγούστου Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τα διπλά ματς με την Σέλτικ και ο κόσμος της για να είναι στο πλάι της. Έτσι σήμερα «έφυγαν» 300 εισιτήρια διαρκείας, η διάθεση τους ολοένα και αυξάνεται και βρίσκεται κοντά στα 11.000 κομμάτια, ενώ σταδιακά εντάσσονται και αυτά των οργανωμένων συνδέσμων οπαδών. Και είναι δεδομένο ότι αν η ΑΕΚ πάρει πρόκριση επί της Σέλτικ, τότε θα μεγαλώσει και άλλο το ενδιαφέρον των φίλων της. Η ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα έδωσε παράταση μέχρι τις 27 Αυγούστου, δηλαδή παραμονή του ευρωπαϊκού ματς των πλέι οφ σε Champions League ή Europa League. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-19, η οποία θα ολοκληρωνόταν σήμερα, μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα της παράτασης το τμήμα των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ δεν θα λειτουργεί τα Σάββατα, ενώ θα παραμείνει κλειστό στις 14 Αυγούστου, λόγω του εντός έδρας επαναληπτικού αγώνα με τη Σέλτικ και στην αργία του Δεκαπενταύγουστου. Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00. Στο διάστημα αυτό, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς από το www.aekfc.gr που λειτουργεί όλο το 24ωρο, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς, καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 801-100-2121 από σταθερό τηλέφωνο ή στο 210-6855830 από κινητό, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ