Ανατροπή: Το νοσοκομείο της Κέρκυρας διαψεύδει πως η Βρετανίδα πέθανε από ωμό κοτόπουλο - iefimerida.gr

Ανατροπή: Το νοσοκομείο της Κέρκυρας διαψεύδει πως η Βρετανίδα πέθανε από ωμό κοτόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δημοσίευμα της Daily Mail διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου Κέρκυρας σχετικά με την 36χρονη Βρετανίδα, η οποία πέθανε πέρσι κατά την διάρκεια των διακοπών στο νησί.

Αρχικά το δημοσίευμα αναφερόμενο στα όσα κατάθεσε ο σύζυγος της Νάταλι Ρόνσλεϊ, Στιούαρτ, επισήμανε πως η αιτία του θανάτου της άτυχης Βρετανίδας ήταν ένα ωμό κοτόπουλο που έφαγε στο ξενοδοχείο, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό λόγο στον θάνατό της, 36 ώρες μετά.

 Ανατροπή: Το νοσοκομείο της Κέρκυρας διαψεύδει πως η Βρετανίδα πέθανε από ωμό κοτόπουλο | iefimerida.gr 0

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμά της Daily Mail, η Νάταλι μόλις έκοψε το κοτόπουλο βρήκε αίμα και έτσι μετά από αυτό το πήγε πίσω και αφού το αντικατέστησε με άλλο πιάτο, συνέχισε το γεύμα της.

Εν συνεχεία στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται πως η γυναίκα, η οποία ήταν υγιέσταση και μάλιστα έκανε τρίαθλο, πέθανε από τροφική δηλητηρίαση, καθώς σχηματίστηκαν θρόμβοι αίματος σ’ όλο της τη σώμα μπλοκάροντας τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα να αιμορραγεί ακατάσχετα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί, όπως είπε ο άνδρας της.

 Ανατροπή: Το νοσοκομείο της Κέρκυρας διαψεύδει πως η Βρετανίδα πέθανε από ωμό κοτόπουλο | iefimerida.gr 1

Μετά, λοιπόν, από την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα, η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Ειρήνη», εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει πως ο θάνατός της προήλθε από άλλα αίτια.

Συγκεκριμένα, το ΓΝ Κέρκυρας τονίζει, ότι στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε, ως επιπλοκή συγκεκριμένου μικροβιακού στελέχους, δεν επαληθεύεται ως προς το συγκεκριμένο μικροβιακό στέλεχος, από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία ακολούθησε. Αντίθετα ο θάνατος αποδίδεται σε διαφορετικά μικροβιακά στελέχη.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

 Ανατροπή: Το νοσοκομείο της Κέρκυρας διαψεύδει πως η Βρετανίδα πέθανε από ωμό κοτόπουλο | iefimerida.gr 2

Πηγή: corfupress.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ