Europa League: «Εφιάλτης» για Ατρόμητο -Ισοφαρίστηκε στο 95' και αποκλείστηκε από την Ντιναμό Μπρεστ [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: «Εφιάλτης» για Ατρόμητο -Ισοφαρίστηκε στο 95' και αποκλείστηκε από την Ντιναμό Μπρεστ [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εφιάλτης» στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο!

Με γκολ του Μανούσου στο 80’ ο Ατρόμητος κέρδιζε 1-0 την Ντιναμό Μπρεστ στο Περιστέρι και ήταν μία ανάσαη από την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

H ελληνική ομάδα είχε χάσει με 4-3 στην Λευκορωσία και το φοβερό γκολ του Γιώργου Μανούσου με άπιαστο σουτ, έφερνε την πρόκριση και τα πανηγύρια. Ομως στο 95' το γκολ Νεχάιτσουκ με κεφαλιά στην κάκιστη άμυνα του Ατρομήτου έφερε το τελικό 1-1 και τον άδοξο αποκλεισμό.

Στην επόμενη φάση η Ντιναμό Μπρεστ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75' Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60' Ενσικουλού), Μούγιακιτς (60' Βασιλακάκης), Κουλούρης.

Ντιναμό Μπρεστ (Κάβαλτσουκ): Γκούτορ, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (82' Μπαμπαβό), Βίτους, Γιούζεπτσουκ, Οσουτσούκβου, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Χομπλένκο (68' Νεχάιτσικ), Φαμέγε (46' Νιβάλντο).

ΤΟ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος Europa League ντιναμο μπρεστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ