Super League: Ολα δείχνουν σέντρα για το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου - iefimerida.gr

Super League: Ολα δείχνουν σέντρα για το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρένο στις… κενές απειλές περί μη έναρξης του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου βάζει η ανακοίνωση της Super League σχετικά με τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το καταστατικό του Συνεταιρισμού των ΠΑΕ υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, οι οποίες επιτέλους ανακοινώθηκαν προχθές. Πιο συγκεκριμένα, ορίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα αυτό και δύο επαναληπτικές συνεδριάσεις, σε περίπτωση που χρειαστεί. Αρχικά προβλέπονται αυξημένη απαρτία και πλειοψηφία (στις 9/8 και 13/8) και στην δεύτερη επαναληπτική Γ.Σ. (16/8) απλή απαρτία και πλειοψηφία. Συνεπώς τελικά απαιτούνται εννέα ομάδες για να τηρηθεί η καταστατική διαδικασία και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Κατά συνέπεια αποδεικνύεται ότι οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ δεν μπορούν να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο ποτέ να συμβεί γιατί με βάση τον ΚΑΠ, όποια ΠΑΕ δεν υπογράφει την προκήρυξη του πρωταθλήματος αυτόματα υποβιβάζεται στην παρακάτω κατηγορία και αντικαθίσταται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ