10 αντικείμενα από το ΙΚΕΑ για τη νέα σεζόν - iefimerida.gr

10 αντικείμενα από το ΙΚΕΑ για τη νέα σεζόν

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπίτι μας καθρεπτίζει την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής μας.

Μέσα στους πυρετώδεις ρυθμούς της καθημερινότητάς μας στην πόλη που μοιάζει με ζούγκλα, αναζητάμε ένα ήρεμο καταφύγιο που μας φέρνει πιο κοντά στη φύση.

Μπορούμε να το δημιουργήσουμε κάνοντας τις κατάλληλες διακοσμητικές επιλογές. Μια καλή αγορά για το σπίτι είναι αυτή που κάνει τις απλές, καθημερινές μας δραστηριότητες πιο εύκολες, που μας προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, που έχει άποψη, που βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου και δεν είναι σπατάλη.

Η συνύπαρξη διαφορετικών ηλικιών στο σπίτι μπορεί να γίνει μια πολύ ευχάριστη υπόθεση αν υπάρχει ισορροπία σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού και σεβασμός στις διαφορετικές ανάγκες κάθε μέλους.

Ολοι μαζί μπορούν να ζήσουν αρμονικά όταν κάθε αντικείμενο έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο και χρηστικότητα. Οταν εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Αυτές είναι οι βασικές ιδέες που διέπουν την φιλοσοφία του IKEΑ που μας δίνει ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού τη νέα σεζόν.

10 κομμάτια από το ΙΚΕΑ για τη νέα σεζόν, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ