Τα 6 κομμάτια που αγοράζουν από τα Ζara οι γυναίκες μετά τα 40 - iefimerida.gr

Τα 6 κομμάτια που αγοράζουν από τα Ζara οι γυναίκες μετά τα 40

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oταν ξέρεις ποιες είναι οι πραγματικές στιλιστικές σου ανάγκες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις και αυτό που σου ταιριάζει.

Αυτό που αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του σώματός σου και σε κολακεύει χωρίς προσπάθεια.

Στα 20s αγαπάς τους πειραματισμούς και αναζητάς την στιλιστική σου ταυτότητα. Αγοράζεις ρούχα χωρίς στρατηγική και πολλά καταλήγουν αφόρετα στην ντουλάπα σου με το καρτελάκι τους. Στα 30s σου χτίζεις μια διαφορετική σχέση με το σώμα σου, αρχίζεις να αγκαλιάζεις τις ατέλειές του, ξέρεις να επιλέγεις το κατάλληλο ντύσιμο για κάθε περίσταση και βρίσκεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο αυστηρό ντύσιμο -λόγω των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων- και το girly ντύσιμο.

Στα 40 είσαι πια σίγουρη για τις επιλογές σου και φοράς ό,τι κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Ενα αγαπημένο brand που οι γυναίκες όλων των ηλικιών «ψηφίζουν» δυνατά είναι τα Zara. Οι πωλήσεις τους είναι η περίτρανη απόδειξη της δημοφιλίας τους.

Tα Zara, με τα οικονομικά τους κομμάτια που συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας της μόδας, έχουν κερδίσει μια θέση στην καρδιά των απανταχού fashionista.

Μια γυναίκα στα 40, σε μια βόλτα της στα Ζara σαφώς δεν θα επιλέξει τα κομμάτια που θα επέλεγε στα 20 χρόνια της. Με κριτήριο την άνεση και την διαχρονικότητα, αυτά είναι τα κομμάτια που έρχονται πρώτα στις αγοραστικές της επιλογές.

Δείτε ποια κομμάτια επιλέγουν από τα Zara οι γυναίκες μετά τα 40, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Zara γυναίκα αγορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ