Γιατί πρέπει να τρώμε περισσότερο κατεψυγμένο ψάρι -Οι διαφορές με το φρέσκο - iefimerida.gr

Γιατί πρέπει να τρώμε περισσότερο κατεψυγμένο ψάρι -Οι διαφορές με το φρέσκο

Μια γυναίκα αγοράζει κατεψυγμένα ψάρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ψάρι είναι από τις πιο υγιεινές τροφές που μπορούμε να φάμε.

Ωστόσο, είναι μια δύσκολη τροφή είτε να την βρεις και να την αγοράσεις, είτε να την μαγειρέψεις.

Επίσης, είναι γενικά ένα ακριβό προϊόν, γι’ αυτό και δεν είναι κάτι που τρώμε αρκετά συχνά.

Ωστόσο, όταν ακούμε ψάρι, σκεφτόμαστε ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα με δροσερό κρασί ή ούζο!

Ολα εξαρτώνται από το ψάρι που επιλέγουμε να πάρουμε. Εδώ ξεκινά η συζήτηση για το κατεψυγμένο ψάρι.

Πριν μια δεκαετία, άρθρο της Washington Post σημείωσε το χαμηλό ίχνος του σε άνθρακα, την συχνά ανώτερη ποιότητα, αλλά και την απροθυμία των πολιτών να αγοράσουν κατεψυγμένο ψάρι.

Δέκα χρόνια μετά, έρχεται να ισχυριστεί ότι η πρόοδος της τεχνολογίας έχει αυξήσει την ποιότητά τους, που συχνά ξεπερνά τα φρέσκια ψάρια που αγοράζουμε από τα ιχθυοπωλεία και που βρίσκονται στον πάγο.

Διαβάστε γιατί πρέπει να τρώμε περισσότερο κατεψυγμένο ψάρι από φρέσκο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψάρι κατεψυγμένο ψάρι φρέσκο ψάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ