Κλειστές λωρίδες κυκλοφορίας στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών - iefimerida.gr

Κλειστές λωρίδες κυκλοφορίας στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Θα υπάρχει σήμανση της τροχαίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου.

Αναλυτικά προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες στις παρακάτω σημεία:

• Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο προς Τριανδρία και Τούμπα (κατεύθυνση ανατολικά), με αποκλεισμό της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η έξοδος προς Τριανδρία και Τούμπα θα διεξάγεται κανονικά.

• Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο προς Νεάπολη, με κατεύθυνση δυτικά, με αποκλεισμό δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οπως αναφέρει το seleo.gr οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Αυγούστου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 8 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ