Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει ελεύθερο camping στη Γαύδο και φωτογραφίζεται τόπλες με την Κλέλια Ρένεση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει ελεύθερο camping στη Γαύδο και φωτογραφίζεται τόπλες με την Κλέλια Ρένεση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα διαφορετικό στιλ διακοπών επέλεξε για φέτος η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Συγκεκριμένα, η ίδια βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της και παρέα και κάνει ελεύθερο camping.

Η αγαπητή ηθοποιός ανέβασε επίσης φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει αμακιγιάριστη στην παραλία, δίπλα στον σύζυγο της.

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on Jul 31, 2018 at 1:45pm PDT

Στην παρέα της Κατερίνας Παπουτσάκη βρίσκεται και η Κλέλια Ρένεση με την οποία δεν δίστασαν να βγάλουν βίντεο όπου κάνουν τόπλες ηλιοθεραπεία.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει ελεύθερο camping στη Γαύδο και φωτογραφίζεται τόπλες με την Κλέλια Ρένεση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα η Κλέλια Ρένεση ανέβασε στο διαδίκτυο ένα μαγευτικό τοπίο από την Γαύδο φανερώνοντας έτσι που κάνει ελεύθερο camping η παρέα.

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on Jul 27, 2018 at 9:03pm PDT

Πάντως δεν είναι οι πρώτες διακοπές για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία βρισκόταν τον Ιούλιο στην Σέριφο, απολαμβάνοντας μερικές ήρεμες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ