Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός στο 0-0 με τη Λεγκανιές στο Καραϊσκάκη - iefimerida.gr

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός στο 0-0 με τη Λεγκανιές στο Καραϊσκάκη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και Λεγκανιές έμειναν στο 0-0 σε φιλικό στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες προβλημάτισαν με την εικόνα τους, ενώ ετοιμάζονται πλέον για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη στον 3ο προκριματικό του Europa League σε μία εβδομάδα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε κάποια βελτίωση μπροστά στο κοινό της, με αποτέλεσμα να δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Μπορεί η εικόνα των Πειραιωτών να ήταν ενθαρρυντική στον ανασταλτικό τομέα και σε επίπεδο τακτικής, όμως στο κομμάτι της δημιουργίας έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια, παρόλο που οι Ποντένσε-Χριστοδουλόπουλος-Φορτούνης-Γκερέρο συνεργάστηκαν αρμονικά ανά διαστήματα. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Τοροσίδης.

Πριν από το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός τίμησε τον στόπερ της Λεγκανιές, Δημήτρη Σιόβα, για την προσφορά του στους «ερυθρόλευκους», με τον Έλληνα στόπερ να αποθεώνεται από τους περίπου 8.000 φίλους των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα (91' Τοροσίδης), Βούκοβιτς (80' Σισέ), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης (86' Χατζισαφί), Λάζαρος (67' Βρουσάι), Ποντένσε (86' Φετφατζίδης), Γκερέρο (86' Ανσαριφάρντ).

Λεγκανιές (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Σεράντεθ, Χουανφράν, Ρολάν (46' Σίλβα), Γκουμπάου, Καρίγιο (92' Κλεάντρο), Ελ Ζαρ (70' Οτζέντα), Καρνέρο, Μουνιόθ, Ρούμπεν Πέρεθ, Σιόβας (85' Μπουστίνθα), Φακούντο (70' Αβίλες).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ