Πετρούνιας: «Αφιερωμένη στους πληγέντες η προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό -Μας μαύρισε την ψυχή ο Ιούλιος» - iefimerida.gr

Πετρούνιας: «Αφιερωμένη στους πληγέντες η προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό -Μας μαύρισε την ψυχή ο Ιούλιος»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Έφυγε αυτός ο Ιούλιος που μας μαύρισε τις ψυχές... Και η ζωή συνεχίζεται με όλες τις δυσκολίες. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η ομάδα των Γυναικών αύριο και των Αντρών σε μια εβδομάδα. Αυτή η προσπάθεια θα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες που θρηνούν και στους πληγέντες... Κουράγιο σε όλους».

Με αυτά τα λόγια ο Λευτέρης Πετρούνιας δείχνει πως είναι έτοιμος για μια ακόμη διάκριση στους κρίκους, αλλά με το μυαλό του στους συμπατριώτες του που περνούν δύσκολες στιγμές μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Έφυγε αυτός ο Ιούλιος που μας μαύρισε τις ψυχές... Και η ζωή συνεχίζεται με όλες τις δυσκολίες..Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η ομάδα των Γυναικών αυριο και και των Αντρών σε μια μια εβδομάδα.. Αυτή η προσπάθεια θα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες που θρηνούν και στους πληγέντες... Κουράγιο σε όλους... #european #1week #greece #hellas #holdon #glasgow2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις 1 Αύγ, 2018 στις 6:48 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λευτέρής Πετρούνιας φωτιά μάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ