Απίστευτος Σπίρτζης: Παρακαλώ τον κ. Μητσοτάκη να μας αφήσει απερίσπαστους! - iefimerida.gr

Απίστευτος Σπίρτζης: Παρακαλώ τον κ. Μητσοτάκη να μας αφήσει απερίσπαστους!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αρμόδιοι υπουργοί όχι μόνο αρνήθηκαν να πουν ένα «συγγνώμη» στα τραγικά θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι και στις οικογένειές τους, αλλά επικρίνουν τώρα την αντιπολίτευση γιατί τους αποδίδουν ευθύνες και ζητούν ανάληψη πολιτικής ευθύνης και παραιτήσεις.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στα όσα υποστήριξε, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακαλώ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτές τις ημέρες, να μας αφήσει απερίσπαστους να κάνουμε τη δουλειά που οφείλει η πολιτεία προς τους Συμπολίτες μας που επλήγησαν. Εμείς δεν θα κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση, εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο. Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο. Δεν θα επενδύσουμε πολιτικά στην απώλεια των ψυχών και στα ερείπια».

Απίστευτος Σπίρτζης: Παρακαλώ τον κ. Μητσοτάκη να μας αφήσει απερίσπαστους! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ