Στις 21:15-21:30 μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν την πρώτη σορό ανθρώπου -Ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Στις 21:15-21:30 μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν την πρώτη σορό ανθρώπου -Ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.

Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία για την ώρα που εντοπίστηκαν οι πρώτοι νεκροί στο Μάτι βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν την πρώτη σορό ανθρώπου στις 21:15-21:30.

Ο αστυνομικός αναφέρει «περί 21:15-21:30, κινούμενος μαζί με τον συνάδελφό μου και μία ακόμη ομάδα ΔΙ.ΑΣ. επί της οδού Δημοκρατίας 107 στο Κόκκινο Λιμανάκι, είδαμε την πρώτη σορό ανθρώπου. Με κινητό τηλέφωνο καλέσαμε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια την υπηρεσία μας».

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη γραπτή αναφορά στελέχους της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό νεκρού στο Μάτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώτος νεκρός που εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στο Μάτι εντοπίστηκε στις 21:44. Εως τις 23:40, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο κέντρο επιχειρήσεων μαζί με συναρμόδιους υπουργούς, με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρη Τερζούδη και τον υπαρχηγό Επιχειρήσεων Βασίλη Ματθαιόπουλο, ο αριθμός των θυμάτων που είχαν εντοπιστεί είχε φθάσει τους 16.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙ.ΑΣ. Αστυνομικοί φωτιά Μάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ