Εκτός ελέγχου η συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ στα μίντια -Ετοιμη να παρέμβει η Ελισάβετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκτός ελέγχου η συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ στα μίντια -Ετοιμη να παρέμβει η Ελισάβετ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που ήθελε τόσο πολύ φαίνεται να κατάφερε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ με τις συνεχείς εμφανίσεις του στα μίντια και να γίνει το επίκεντρο της συζήτησης στο Παλάτι.

Ωστόσο εκτός από αυτό, είναι πολύ πιθανό να έχει καταφέρει να εξοργίσει και την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει δει αρκετά σοβαρά το θέμα της προβολής του στα μέσα.

Ηδη από το πρωί όλος ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει συγκαλέσει πολλές φορές συναντήσεις με ανθρώπους του Παλατιού για να δει τι θα κάνει με την ανάρμοστη συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ.

Εκτός ελέγχου η συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ στα μίντια -Ετοιμη να παρέμβει η Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, πηγές του Παλατιού αναφέρουν η υπομονή της Βασίλισσας Ελισάβετ και της υπόλοιπης οικογένειας έχει εξαντληθεί, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα του να να παρέμβει η ίδια η βασίλισσα την επόμενη φορά που ο πατέρας της Μαρκλ φέρει σε δύσκολη θέση το Παλάτι με τις δηλώσεις του στα μέσα.

Ο Τόμας, λοιπόν, φαίνεται πως έχει κουράσει το παλάτι με τις δηλώσεις του, καθώς κάθε φορά παραπονιέται πως η κόρη τους είναι αποκομμένη από την οικογένειά της μετά τον γάμο και ότι τους έχει πληγώσει όλους πάρα πολύ.

Εκτός ελέγχου η συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ στα μίντια -Ετοιμη να παρέμβει η Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Mirror, οι επιλογές που έχει η βασιλική οικογένεια είναι τρεις.

Εκτός ελέγχου η συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ στα μίντια -Ετοιμη να παρέμβει η Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Είτε η Μέγκαν Μαρκλ να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, είτε να συναντηθεί μαζί του με κάποιον τρόπο είτε να σταματήσει κάθε επικοινωνία μαζί, περιμένοντας έτσι να σταματήσει.

Βέβαια όλα αυτά δεν θα συζητούνταν τώρα αν ο Τόμας Μαρκλ έλεγε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Ο μπαμπάς της Μαρκλ φαίνεται να έχει αποθρασυνθεί τελείως καθώς πριν λίγες μέρες διέρρευσε στον Τύπο ιδιωτική συνομιλία που είχε η Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι αναφέροντας πως θα γίνει μάλιστα σύντομα παππούς.

Εκτός ελέγχου η συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ στα μίντια -Ετοιμη να παρέμβει η Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο βασιλικός σχολιαστής Φιλ Ντάμπιερ ανέφερε« Όλο αυτό είναι πια εκτός ελέγχου. Εαν συνεχιστεί δεν θα εκπλαγώ αν εμπλακεί η ίδια η βασίλισσα» .

Μάλιστα φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ διστάζει να πάρει τηλέφωνο τον ίδιο της τον πατέρα, καθώς φοβάται μην ο ίδιος διαρρεύσει κάθε τους συζήτηση πάλι στον Τύπο.

Πάντως τόσο η Μέγκαν όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι είναι θυμωμένοι από την πρόσφατη συνέντευξη του Τόμας Μαρκλ όπου ανέφερε πως οι δυο τους θα γίνουν σύντομα γονείς.

Εκτός ελέγχου η συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ στα μίντια -Ετοιμη να παρέμβει η Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τόμας Μάρκλ έχει περάσει τα επιτρεπτά όρια του Παλατιού, το οποίο ψάχνει τώρα να βρει τρόπο για να του «κλείσει» το στόμα.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ