Οι εκκεντρικές μπότες της Τζένιφερ Λόπεζ είναι τέλειες για τις γυναίκες που δεν αντέχουν τα παντελόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι εκκεντρικές μπότες της Τζένιφερ Λόπεζ είναι τέλειες για τις γυναίκες που δεν αντέχουν τα παντελόνια [εικόνες]

Η Τζένιφερ Λόπεζ /Φωτογραφία: Splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 49.

Εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια και show-woman, παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα, απίστευτα γυμνασμένο σώμα. Είναι, ακόμη, fashion icon και κάθε της εμφάνιση τραβάει όλα τα φλας και τα βλέμματα.

Αυτή τη φορά, η Λατίνα σταρ έκανε μια εκκεντρική εμφάνιση που, για κάποιο λόγο, μας άρεσε πολύ! Βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, καθώς επισκεπτόταν τον ραδιοφωνικό σταθμό Z100, φορώντας ένα μακρύ λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι μπότες Versace.

Δεν φορούσε παντελόνι. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια αυστηρή αλογοουρά, φορούσε καφέ-χρυσά oversize γυαλιά ηλίου, ενώ επέλεξε κρίκους, βραχιόλια και δαχτυλίδια σε ασημένιο και χρυσό χρώμα.

Δείτε τις εκκεντρικές μπότες της Τζένιφερ Λόπεζ και γιατί είναι ιδανικές για τις γυναίκες που δεν αντέχουν τα παντελόνια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Λόπεζ μπότες versace τζιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ