Κόντρα Κουβέλη-Λοβέρδου για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Κόντρα Κουβέλη-Λοβέρδου για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Τσίπρα

Φώτης Κουβέλης & Ανδρέας Λοβέρδος (Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας Φώτη Κουβέλη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΣΥ Ανδρέα Λοβέρδου ξέσπασε στη Βουλή σχετικά με την ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Η πολιτική ευθύνη που ανέλαβε ο πρωθυπουργός εκ των πραγμάτων δεν οδηγεί σε παραίτηση. Η ανάληψη πολιτικής ευθύνης, σε καμία περίπτωση δεν συνοδεύεται και με παραίτηση», τόνισε ο κ. Κουβέλης, εκφράζοντας τη διαφωνία του με τον βουλευτή της ΔΗΣΥ Ανδρέα Λοβέρδο που υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός οφείλει να παραιτηθεί πάραυτα, μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τις τραγικές συνέπειες από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική».

«Ολα αυτά τα ζητήματα θα κριθούν, θα συζητηθούν, και σε κάθε περίπτωση παρέλκει η αναφορά μου να επισημάνω τη διαφωνία μου σε αυτά που υποστηρίξατε», επεσήμανε ο κ. Κουβέλης.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ