Πυροσβεστική: Δεν μπλοκάραμε κανέναν χρήστη στο twitter - iefimerida.gr

Πυροσβεστική: Δεν μπλοκάραμε κανέναν χρήστη στο twitter

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις καταγγελίες χρήστη των social media ότι τον μπλόκαραν οι διαχειριστές του επίσημου λογαριασμού της Πυροσβεστικής στο twitter, απαντά το Πυροσβεστικό Σώμα.

«Ενημερώνουμε ότι ως διαχειριστές του λογαριασμού του Πυροσβεστικού Σώματος στο Twitter @pyrosvestiki, δεν έχουμε προβεί στον αποκλεισμό κανενός χρήστη, όπως αναφέρεται σε σχόλια των τελευταίων ημερών. Σκοπός του λογαριασμού είναι η άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση προς όλους» ανέφερε η Πυροσβεστική σε ανάρτησή της στο επίσημο λογαριασμό στο twitter.

Ενημερώνουμε ότι ως διαχειριστές του λογαριασμού του Πυροσβεστικού Σώματος στο Twitter @pyrosvestiki, δεν έχουμε προβεί στον αποκλεισμό κανενός χρήστη, όπως αναφέρεται σε σχόλια των τελευταίων ημερών. Σκοπός του λογαριασμού είναι η άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση προς όλους.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες από χρήστες του twitter

Πυροσβεστική: Δεν μπλοκάραμε κανέναν χρήστη στο twitter | iefimerida.gr 0

Και αντιδράσεις:

ψιτ, δημόσιε που διαχειρίζεσαι το ακάου @pyrosvestiki , δεν έχεις δικαίωμα να μπλοκάρεις πολίτες επειδή απλώς σου έκαναν ερωτήσεις που δεν σου άρεσαν.

Η @pyrosvestiki κύριε @nikospappas16 δεν είναι τσιφλίκι του κάθε αγράμματου γιδιού, για να μπλοκάρει κόσμο. Ακόμα κι αν τους βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ.
Το καταλαβαίνετε αυτό ή να σας το ζωγραφίσω κιόλας;

Πυροσβεστική: Δεν μπλοκάραμε κανέναν χρήστη στο twitter | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ