Με φλογερό κόκκινο φόρεμα η 21χρονη καλλονή σύντροφος του Ντι Κάπριο μάς δείχνει τη φυσική της ομορφιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Με φλογερό κόκκινο φόρεμα η 21χρονη καλλονή σύντροφος του Ντι Κάπριο μάς δείχνει τη φυσική της ομορφιά [εικόνα]

Η Camila Morrone. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την φυσική της ομορφιά αποφάσισε να μας δείξει η Camila Morrone, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νεαρή καλλονή φορώντας ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα με λεπτές τιράντες και βαθύ ντεκολτέ, φωτογραφήθηκε σταυροπόδι, πανω σε σκάφος, καθώς συνεχίζει τις διακοπές της στη Μεσόγειο. Τα μακριά μαλλιά της είναι πιασμένα σε μια κομψή αλογοουρά και φοράει υπερμεγέθεις κρίκους.

Το προηγούμενο βράδυ, η 21χρονη με τον 43χρονο σταρ του Τιτανικού και τη μητέρα της, Lucila Sola η οποία φημολογείται ότι έχει σχέση με τον Al Pacino απαθανατίστηκαν μαζί σε σκάφος.

Η όμορφη ηθοποιός φέρεται να έχει σχέση με τον DiCaprio από το Δεκέμβριο, αλλά δεν έχει κάνει ποτέ κάποια αναφορά στα κοινωνικά μέσα.
Στο Instagram της δεν ξεχνά να κάνει tag τo brand του φορέματος αλλά και αυτό της τσάντας....

Δείτε την καλλονή σύντροφο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Camila Morrone Leonardo DiCaprio
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ