Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στις φήμες για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στις φήμες για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό [εικόνες]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα για χάρη της κριτικής επιτροπής του Greece’s Next Top Model, θέλοντας να βοηθήσει νέα κορίτσια να κάνουν το όνειρό τους για καριέρα στο μόντελινγκ πραγματικότητα.

Το μοντέλο με διεθνή καριέρα κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, η οποία το τελευταίο διάστημα απασχολεί τον Τύπο, καθώς οι φήμες την θέλουν να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο περιοδικό «Γυναίκα» και απαντά για τη σχέση της με τον τραγουδιστή.

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι λέγεται και το τι γράφεται, δεν έχω ιδέα. Ως άνθρωπος θα μιλήσω σπάνια για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ κλειστή, ειδικά σε αυτό το κομμάτι, δεν το μοιράζομαι. Δεν είμαι γενικά του κουτσομπολιού στη ζωή μου, δεν ασχολούμαι και με το τι κάνουν οι άλλοι, οπότε δεν θ’ ασχοληθώ και με το τι λένε για μένα. Εγώ είμαι μια χαρά, περνάω πολύ ωραία. Καθένας, μπορεί να πει ό,τι θέλει, έχει το ελεύθερο από μένα, με όλη μου την αγάπη!», αναφέρει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) στις 22 Ιούν, 2018 στις 9:32 πμ PDT

Παράλληλα, παραδέχεται πως η προοπτική να κάνει οικογένεια τής έχει περάσει από το μυαλό. «Σίγουρα το έχω σκεφτεί, αλλά είμαι γυναίκα καριέρας και το βλέπω να γίνεται στο πολύ μακρινό μέλλον. Αγαπάω τόσο πολύ τη δουλειά μου, προς το παρόν, που ούτε κατοικίδιο δεν σκέφτομαι ν’ αγοράσω», λέει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) στις 24 Μάι, 2018 στις 7:58 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) στις 6 Αύγ, 2017 στις 11:24 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ