O Κοντονής τα βάζει με τις μάντρες των σπιτιών στο Μάτι -Ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα - iefimerida.gr

O Κοντονής τα βάζει με τις μάντρες των σπιτιών στο Μάτι -Ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα

Με τις μάντρες και τα αυθαίρετα τα βάζει η κυβέρνηση. Καμία συγνώμη για την τραγωδία.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με παραγγελία του στον εισαγγελέα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ζήτησε να ερευνηθεί εάν είχαν τηρηθεί όλα όσα προβλέπονται εκ του νόμου για την πρόσβαση πολιτών στις παραλίες.

Η εισαγγελέας Β. Γνεσούλη που διενεργεί την ερευνά αναμένεται να καλέσει όχι μόνο ιδιοκτήτες προκείμενου να ελέγξει αν είχαν τις σχετικές άδειες αλλά και αρμοδίους από την πολεοδομία που θα κληθούν να απαντήσουν αν είχαν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Μέχρι στιγμής στην εισαγγελική λειτουργό έχουν καταθέσει οι δήμαρχοι Ωρωπού, Ραφήνας και Μαραθώνα, ο ΓΓ. Πολίτικης Προστασίας Γιάννης Καπάκης και αρμόδια στελέχη της Πυροσβεστικής.

Τις επόμενες ήμερες έχουν κληθεί ο δήμαρχος Πεντέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Δημ. Κατσιγιάννης, ενώ αναμένεται να λάβει κλήση και ο Δημήτρης Μπαλτάκος επικεφαλής της ομάδας Ο.Υ.Κ.

Για αύριο κλήθηκε η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Ιωάννα Τσούπρα που αναπλήρωνε τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικης Πέτρο Φιλίππου. Επόμενο βήμα μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των αρμοδίων, η λήψη καταθέσεων από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ