Εικόνες-σοκ: Αγρια δολοφονία Ρώσου αρχιμαφιόζου στο πάρτι της αποφυλάκισής του [βίντεο] - iefimerida.gr

Εικόνες-σοκ: Αγρια δολοφονία Ρώσου αρχιμαφιόζου στο πάρτι της αποφυλάκισής του [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες- σοκ από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός νονού της ρωσικής μαφίας κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος σε πόλη της νοτιοδυτικής Σιβηρίας.

Ο 39χρονος Αλεξάντερ Ζεστκόφ, αρχηγός της διαβόητης συμμορίας «Ζαψιμπόφσκιε», γιόρταζε με φίλους του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε μπαρ της πόλης Νοβοκουζνέτσκ την αποφυλάκισή του στις αρχές του μήνα, αφού είχε εκτίσει την ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί για εκβιασμό και απάτη.

Στα πλάνα διακρίνεται να συνομιλεί με συνεργάτες του ενώ τον πλησιάζει από πίσω ένας μαυροντυμένος, κουκουλοφόρος δολοφόνος με μαύρα γυαλιά και τον εκτελεί εξ’ επαφής μ’ ένα πιστόλι εφοδιασμένο με σιγαστήρα.

Ο μαφιόζος σωριάζεται στο έδαφος μπροστά στους σοκαρισμένους συνεργάτες του, που αντί να προσπαθήσουν να πιάσουν τον φονιά, το βάζουν στα πόδια.

Ο ιατροδικαστής μέτρησε τουλάχιστον έξι τραύματα από σφαίρες στο άψυχο κορμί του Ζεστόκοφ.

Το θύμα της εν ψυχρώ εκτέλεσης, Αλεξάντερ Ζεστκόφ

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για την άγρια δολοφονία εξετάζοντας τις επαφές του θύματος.

Η συμμορία του πιστεύεται ότι ενέχεται σε απάτες στον κτηματομεσιτικό τομέα, σε διακίνηση ναρκωτικών, πωλήσεις μετάλλων στη μαύρη αγορά και σε δωροδοκίες τοπικών επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΕΣΤΟΚΟΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ