Σγουρός: «Ναι» στη δημιουργία τριών χώρων φιλοξενίας μεταναστών - iefimerida.gr

Σγουρός: «Ναι» στη δημιουργία τριών χώρων φιλοξενίας μεταναστών

Σγουρός: «Ναι» για τη δημιουργία τριών χώρων φιλοξενίας μεταναστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο ναι για την δημιουργία χώρων κλειστής προσωρινής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών ήρθε από την Περιφέρεια Αττικής, το συμβούλιο της οποίας έδωσε την έγκρισή του χθες για τη δημιουργία όχι ενός, αλλά τριών τέτοιων χώρων.

Την απόφαση χαιρέτισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος, παράλληλα, εξέφρασε την ευχή, με την ίδια ταχύτητα να δράσουν και τα υπόλοιπα περιφερειακά συμβούλια της χώρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του ανέφερε πώς: «Ευελπιστώ την ίδια ευαισθησία και ταχύτητα να δείξουν και τα υπόλοιπα Περιφερειακά Συμβούλια της χώρας.Το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης δημιουργεί δυσανάλογα μεγάλα βάρη στην ελληνική κοινωνία. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του σχεδίου της για μια αποτελεσματική και δίκαιη διαχείριση των παράνομων μεταναστευτικών ροών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ