Το πρώτο ηλεκτρικό Mini θα παρουσιαστεί σε ένα χρόνο - iefimerida.gr

Το πρώτο ηλεκτρικό Mini θα παρουσιαστεί σε ένα χρόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μοντέλα της Mini και ειδικά το τρίθυρο είναι και αυτοκίνητα πόλης, οπότε σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία η ηλεκτροκίνηση τους ταιριάζει τέλεια.

Η αρχή για τα ηλεκτρικά Mini θα γίνει σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, το 2019 δηλαδή, όταν και θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο για το οποίο έδωσε ήδη στη δημοσιότητα κάποια σκίτσα.
Τα οποία απεικονίζουν την κλειστή του μάσκα, η οποία προκύπτει από τις περιορισμένες ανάγκες ψύξης και βελτιώνει αισθητά την αισθητική. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι χρωματικοί συνδυασμοί, μιας και υπάρχουν κίτρινα στοιχεία -αυτό θα είναι το χρώμα που θα χαρακτηρίζει τα ηλεκτρικά Mini- σε γκρι επιφάνεια.

Το δεύτερο σκίτσο αφορά τις ζάντες «κλειστού» τύπου, με τα τέσσερα μπράτσα, που βελτιώνουν επίσης με τη σειρά τους την αεροδυναμική. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός του θα αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των ηλεκτρικών Mini, ενώ αν αναρωτιέστε για την προσοχή στην αεροδυναμική ο λόγος είναι η προσπάθεια επίτευξης μιας όσο το δυνατόν μεγαλύτερης αυτονομίας.

Το πρώτο ηλεκτρικό Mini θα παρουσιαστεί σε ένα χρόνο | iefimerida.gr 0
Το πρώτο ηλεκτρικό Mini θα παρουσιαστεί σε ένα χρόνο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλεκτρικό Mini
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ