Εντοπίστηκε καμένο πτώμα ανοιχτά της Γλυφάδας, κοντά στις Φλέβες - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε καμένο πτώμα ανοιχτά της Γλυφάδας, κοντά στις Φλέβες

Οι νησίδες φλέβες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πτώμα μίας γυναίκας εντοπίστηκε ανοιχτά της Γλυφάδας από ταχύπλοο που έπλεε κοντά στις νησίδες Φλέβες με προορισμό την Αίγινα.

Ο χειριστής του ταχύπλοου ενημέρωσε το Λιμενικό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μπορεί να πρόκειται για θύμα της πυρκαγιάς στο Μάτι και η σορός να παρασύρθηκε από τα ρεύματα και να έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διενέργεια νεκροψία νεκροτομής.

Ο χάρτης

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η σορός που εντοπίστηκε ανοιχτά της Γλυφάδας έφτασε από το Μάτι στο σημείο παρασυρόμενη από τα θαλάσσια ρεύματα. Πάντως η απόσταση είναι πολύ μεγάλη. Ενδεικτικά πάνω δεξιά είναι κατά προσέγγιση το σημείο που έπεσαν οι άνθρωποι στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά και κάτω αριστερά, πάλι κατά προσέγγιση, το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πρόκειται για μια απόσταση περίπου 48 ναυτικών μιλίων.

Εντοπίστηκε καμένο πτώμα ανοιχτά της Γλυφάδας, κοντά στις Φλέβες | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Μάτι Γλυφάδα καμένο πτώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ