Οταν ο Σπίρτζης εξηγούσε πώς να νομιμοποιήσεις αυθαίρετο στο Μάτι! [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Σπίρτζης εξηγούσε πώς να νομιμοποιήσεις αυθαίρετο στο Μάτι! [βίντεο]

Συνάντηση το 2014 μεταξύ του τότε προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του τότε προέδρου του ΤΕΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο από την εποχή που ο σημερινός υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ήταν πρόεδρος του ΤΕΕ και έδινε... οδηγίες πώς θα νομιμοποιηθεί ακίνητο στο Μάτι, υπενθυμίζει η Ομάδα Αλήθειας.

Πρόκειται για συνέντευξη του Χρήστου Σπίρτζη στην ΕΡΤ και στον Κώστα Αρβανίτη.

«Εχω ένα σπίτι στο Μάτι, το οποίο δεν είναι στο σχέδιο πόλης. Τι κάνω; Σας είπα επίτηδες μια περιοχή που έχει πολλά αυθαίρετα, ξέρετε τώρα» ρώτησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης τον τότε πρόεδρο του ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη.

Και ο σημερινός υπουργός αρχίζει να εξηγεί βήμα προς βήμα την διαδικασία νομιμοποίησης του αυθαιρέτου. «Θα συνεννοηθείτε με το μηχανικό σας, θα γίνει μια αυτοψία στο ακίνητο που έχετε, θα γίνει ένας υπολογισμός του προστίμου, και θα υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη δηλωση», εξηγούσε, μεταξύ άλλων, ο Σπίρτζης.

«Θα το βάζουμε κάθε φορά που Συριζαίος θα μιλάει για αυθαίρετα. Ο Σπίρτζης εξηγεί πώς γίνεται νομιμοποίηση, συγκεκριμένα στο Μάτι!» αναφέρει η Ομάδα Αλήθειας που ανήρτησε το βίντεο:

Θα το βάζουμε κάθε φορά που Συριζαίος θα μιλάει για αυθαίρετα.
Ο Σπίρτζης εξηγεί πώς γίνεται νομιμοποίηση, συγκεκριμένα στο Μάτι! pic.twitter.com/BKxnCZSZ7N

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ