«Ξέφυγαν» σε μπάτσελορ: Εδωσαν 100 ευρώ σε άστεγο για να κάνει τατουάζ στο μέτωπο το όνομα του γαμπρού - iefimerida.gr

«Ξέφυγαν» σε μπάτσελορ: Εδωσαν 100 ευρώ σε άστεγο για να κάνει τατουάζ στο μέτωπο το όνομα του γαμπρού

Ο 34χρονος άστεγος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε όριο ξεπέρασαν κάποιοι άνδρες που έκαναν μπάτσελορ στο Μπένιντορμ της Ισπανίας, καθώς πλήρωσαν έναν άστεγο για να κάνει τατουάζ στο μέτωπό του το όνομα του γαμπρού.

Η ενέργεια αυτή των Βρετανών τουριστών έχει προκαλέσει οργή. Εδωσαν 100 ευρώ στον Τόμεκ, έναν 34χρονο άστεγο άνδρα από την Πολωνία για να δεχθεί να κάνει τατουάζ στο μέτωπό του που θα έγραφε «Jamie Blake, North Shields, NE28». Τελικά αυτό δεν ολοκληρώθηκε, γιατί ο άνδρας πονούσε πολύ, σύμφωνα με την Κάρεν Μάλινγκ Κόουλς.

Η πρόεδρος της βρετανικής ένωσης επιχειρήσεων του Μπένιντορμ ανακάλυψε το τι είχε γίνει από την ανάρτηση που έκανε στο Facebook το στούντιο τατουάζ όπου είχαν πάει τον Τόμεκ. «Είναι αηδιαστικό. Θα μπορούσε να είναι ο γιος μου. Είναι απαίσιο, να εκμεταλλευτεί κάποιος έναν ευάλωτο άνθρωπο και να δώσουν λεφτά για να διασκεδάσουν», είπε η Κόουλς στον Guardian, ενώ κατάφερε να εντοπίσει τον 34χρονο.

Ο άστεγος έτρεμε και της είπε ότι ήταν αλκοολικός. Ακόμη, της αποκάλυψε ότι του έκλεψαν κάποια από τα χρήματα που πήρε από τους Βρετανούς τουρίστες. Η Κόουλς αποφάσισε να βοηθήσει τον 34χρονο, συγκεντρώνοντας χρήματα για την αφαίρεση του τατουάζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάτσελορ τατουάζ Άστεγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ