Viral οι φωτογραφίες αυτής της Βρετανίδας νοσοκόμας στη Σαντορίνη- Αφησε άφωνους και τους ντόπιους [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral οι φωτογραφίες αυτής της Βρετανίδας νοσοκόμας στη Σαντορίνη- Αφησε άφωνους και τους ντόπιους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι πολλοί οι οίκοι μόδας και τα γυναικεία περιοδικά που προτιμούν τη Σαντορίνη για την φωτογράφισή τους, αλλά αυτή η νοσοκόμα φαίνεται να «έβαλε κάτω» όλους τους επαγγελματίες.

Κι αυτό γιατί η Αλεξάντρα Μάιε πήγε στο ελληνικό νησί για διακοπές, αλλά έβγαλε τόσο υπέροχες φωτογραφίες που τώρα κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάντρα, νοσοκόμα στο επάγγελμα, πήγε για διακοπές στη Σαντορίνη και φωτογραφήθηκε με το φόρεμά της και φόντο τα λευκά σπιτάκια όπως χιλιάδες τουρίστες κάνουν εκεί.

Viral οι φωτογραφίες αυτής της Βρετανίδας νοσοκόμας στη Σαντορίνη- Αφησε άφωνους και τους ντόπιους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο τόσο το κατακίτρινο φόρεμα όσο και η φυσική ομορφιά της φαίνεται να ταίριαξε ιδανικά με το σκηνικό με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες της να γίνουν αμέσως viral.

H ίδια εξήγησε μάλιστα στον βρετανική metro πως το ταξίδι της στην Σαντορίνη ήταν δώρο στον εαυτό της, επειδή αποφοίτησε από την σχολή νοσηλευτικής στην Βρετανία.

Viral οι φωτογραφίες αυτής της Βρετανίδας νοσοκόμας στη Σαντορίνη- Αφησε άφωνους και τους ντόπιους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Πριν πάω έψαξα πολύ το τι θα φορέσω, καθώς ήξερα πως εκεί θα έχω την ευκαιρία να βγάλω τέλειες φωτογραφίες.Εψαξα ακόμη και για φωτογράφο και make up artist, οι οποίοι συνεργάστηκαν τόσο ωραία μαζί μου», ανέφερε η νεαρή νοσοκόμα.

Πάντως, παρά τα αμέτρητα κολακευτικά σχόλια, δεν έλειψαν και τα ρατσιστικά, όταν ένας έγραψε κάτω από την φωτογραφία της «θα ήσουν πιο ελκυστικά αν είχε «ευρωκεντρικά χαρακτηριστικά».

A post shared by Alexandra, RN (@heyamayezing) on Jul 10, 2018 at 2:44pm PDT

Οσο για τους Έλληνες, η ίδια ανέφερε πως την κοιτούσαν ξαφνιασμένοι.

«Οι άνθρωποι εκεί με κοιτούσαν λες και το Wakanda (της Marvel) είναι πραγματικό», σχολίασε.

A post shared by Photographer Santorini Mykonos (@chaltcev) on Jul 10, 2018 at 11:59am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαντορίνη Φωτογράφιση νοσοκόμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ