Οι Ομπάμα σε συναυλία της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι- Χόρεψαν σαν να μην υπάρχει αύριο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Ομπάμα σε συναυλία της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι- Χόρεψαν σαν να μην υπάρχει αύριο [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία:AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όταν η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι βρίσκονται πάνω στην σκηνή να συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα, αλλά αυτό μάλλον δεν έγινε στην τελευταία τους συναυλία, εξαιτίας ενός ζεύγους από τις κερκίδες.

Ο λόγος για την Μισέλ και τον Μπάρακ Ομπάμα, οι οποίοι απόλαυσαν το επιτυχημένο ζευγάρι το Σάββατο στο Μέριλαντ.

H Μισέλ και o Μπάρακ Ομπάμα απόλαυσαν την Μπιγιονσέ και τον Τζεί Ζι το Σάββατο στο Μέριλαντ.

Βέβαια οι Ομπάμα, οι οποίοι φημίζονται για τις χορευτικές τους ικανότητες, δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα κατά την διάρκεια του σόου, αλλά το έριξαν και αυτοί στον χορό, συγκεντρώνοντας έτσι όλη την προσοχή.

 Οι ίδιοι μάλιστα το έριξαν στον χορό, συγκεντρώνοντας έτσι όλη την προσοχή.

Οπως φαίνονται και στις φωτογραφίες, η Μισέλ Ομπάμα χόρευε με μία φίλη της, ενώ ο Μπάρακ κουνούσε τα χέρια του ρυθμικά στον αέρα, ενώ κατά την διάρκεια της παράστασης δεν ήταν λίγες οι φορές που το ζευγάρι χειροκρότησε και αποθέωσε τον Τζέι Ζι και την Μπιγιονσέ.

 Ο Μπάρακ κουνούσε τα χέρια του ρυθμικά στον αέρα, ενώ η Μισέλ χόρευε με μία φίλη της.
Οι Ομπάμα σε συναυλία της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι- Χόρεψαν σαν να μην υπάρχει αύριο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η Μισέλ Ομπάμα πάντως φαίνεται να είναι μεγάλη φαν της Μπιγιονσέ, καθώς πριν λίγες μέρες είχε ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι με την κόρη της, Σάσα, προκειμένου να απολαύσει εκείνη και τον Τζέι Ζι.

Άλλωστε τα δύο ζευγάρια συνδέει μία φιλία χρόνων, πράγμα που αποδεικνύεται και από παλαιότερες συνεντεύξεις της πρώην πρώτης Κυρίας, καθώς κάποτε είχε πει πως αν δεν ήταν η Μισέλ Ομπάμα θα προτιμούσε να ήταν η Μπιγιονσέ.

Τα δύο ζευγάρια συνδέει μία φιλία χρόνων, πράγμα που αποδεικνύεται και από παλαιότερες συνεντεύξεις της πρώην  πρώτης Κυρίας

Η βασίλισσα της R&B μάλιστα είχε τραγουδήσει στην ορκωμοσία του Μπάρακ Ομπάμα ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ λέγεται πως ο Ομπάμα είχε συμβουλεύσει τον Τζέι Ζι όταν εκείνος επρόκειτο να γίνει πατέρας.

Η βασίλισσα της R&B μάλιστα είχε τραγουδήσει  στην ορκωμοσία του Μπάρακ Ομπάμα.

Φωτογραφίες:AP, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ