Το Flyingcat 4 προσέκρουσε σε βράχια στο λιμάνι της Ραφήνας -Πλοία του Λιμενικού απομάκρυναν τους 215 επιβάτες - iefimerida.gr

Το Flyingcat 4 προσέκρουσε σε βράχια στο λιμάνι της Ραφήνας -Πλοία του Λιμενικού απομάκρυναν τους 215 επιβάτες

Ανδρες του λιμενικού αποβιβάζουν τους επιβάτες από το Flyingcat 4 /EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας κατά τη διάρκεια του απόπλου του πλοίου Flyingcat 4.

Το πλοίο που μετέφερε 215 επιβάτες προσάραξε στον λιμενοβραχίονα και κόλλησε στα αβαθή. Αμεση ήταν η κινητοποίηση του Λιμενικού, καθώς πλωτά μέσα έσπευσαν να μεταφέρουν τους επιβάτες στη στεριά. Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους επιβάτες που απομακρύνθηκαν ήδη από το πλοίο και βρίσκονται στο λιμάνι, τη στιγμή που ξεκίνησε το Flyingcat 4 ακούστηκε ένα δυνατός θόρυβος από τη μηχανή και στη συνέχεια το πλοίο σταμάτησε.

Οι επιβάτες περιμένουν τώρα να ενημερωθούν από την εταιρεία για το πώς θα μεταβούν στον προορισμό τους.

Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο.

Ανδρες του Λιμενικού απομακρύνουν τους επιβάτες με ασφάλεια
Το Flyingcat 4 προσέκρουσε σε βράχια στο λιμάνι της Ραφήνας -Πλοία του Λιμενικού απομάκρυναν τους 215 επιβάτες | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Flyingcat 4 πλοίο Ραφήνα επιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ