«Η Τράμπζονσπορ κατέθεσε πρόταση στον Κολοβέτσιο» - iefimerida.gr

«Η Τράμπζονσπορ κατέθεσε πρόταση στον Κολοβέτσιο»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος παραμένει στον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Η Τράμπζονσπορ, η οποία αναζητά ενίσχυση στη θέση του στόπερ κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον 26χρονο, αλλά έχει καταθέσει και πρόταση στον ποδοσφαιριστή, πιθανότατα και στον Παναθηναϊκό, για να μετακινηθεί στην τουρκική ομάδα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η γνωστή εφημερίδα «Fotorspor», την ώρα που ο αμυντικός των «πράσινων» έχει υποστεί θλάση, στο ματς με την ολλανδική Ντεν Χάαγκ, η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο αθλητικός διευθυντής της Τράμπζοσπορ, Χαϊρετίν Χακισαλιχογλού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το Ιράν, η Γεωργία και η Ελλάδα είναι οι περιοχές που έχουμε εστιάσει για μεταγραφή», εννοώντας προφανώς τον 26χρονο.

Στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία ενόχληση από την ομάδα της Τραπεζούντας και το ίδιο ισχύει με τον έμπειρο αμυντικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ