Τοροσίδης: «Χαρούμενος που γύρισα, αλλά είναι ώρα περισυλλογής και συμπαράστασης στους πληγέντες» - iefimerida.gr

Τοροσίδης: «Χαρούμενος που γύρισα, αλλά είναι ώρα περισυλλογής και συμπαράστασης στους πληγέντες»

Φωτογραφία: Olympiacos/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Τοροσίδης εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέχασε και τους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική.

Ο διεθνής ακραίος μπακ, Βασίλης Τοροσίδης, με μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως θα δουλέψει σκληρά για να φανεί αντάξιος της αγάπης του κόσμου. Παρ' όλα αυτά, ο 33χρονος πρώην άσος της Ρόμα και της Μπολόνια, δεν ξέχασε και τους πυρόπληκτους από τις φωτιές στην Αττική, καθώς ανάμεσα στα θύματα ήταν και μικρά παιδιά. Μάλιστα, ανέφερε πως τώρα είναι ώρα περισυλλογής και συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Ευχαριστώ την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλους εσάς για τα αμέτρητα μηνύματα και το θερμό καλωσόρισμα, θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος της αγάπης σας. Είμαι ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό μας, αλλά η χαρά μου μετριάζεται από τα πρόσφατα γεγονότα και τον άδικο χαμό δεκάδων συμπολιτών μας, ανάμεσά στους οποίους δυστυχώς είναι ακόμα και μικρά παιδιά... Κάποια άλλη στιγμή λοιπόν θα μιλήσουμε περισσότερο για ποδόσφαιρο, τώρα είναι ώρα περισυλλογής και συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι μαζί τους...», ανέφερε ο 33χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού.

Τοροσίδης: «Χαρούμενος που γύρισα, αλλά είναι ώρα περισυλλογής και συμπαράστασης στους πληγέντες» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βασίλης Τοροσίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ