Θήβα: Θώπευσε την κόρη της και τον πήρε στο κυνήγι -Συνελήφθη Πακιστανός - iefimerida.gr

Θήβα: Θώπευσε την κόρη της και τον πήρε στο κυνήγι -Συνελήφθη Πακιστανός

Σύλληψη για ασέλγεια /Φωτογραφία Αρχείου: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Πακιστανού προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής, το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα σε ανήλικη.

Ο αλλοδαπός σύμφωνα με την καταγγελία, μπήκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε κατάστημα με κινέζικα προϊόντα στη Θήβα και θώπευσε τη 13χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας, που είναι από την Κίνα, σε ευαίσθητα σημεία.

Από την αντίδραση της μικρής η μητέρα κατάλαβε τις κακές προθέσεις του «πελάτη» και τον πήρε στο κυνήγι, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς δίνοντας και την περιγραφή.

Ακολούθησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του φερόμενους ως δράστη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Πηγή: LamiaReport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη πακιστανός Θήβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ