88 τα θύματα από τη φωτιά στο Μάτι -Νεκρή 42χρονη,νοσηλευόταν στο ΚΑΤ - iefimerida.gr

88 τα θύματα από τη φωτιά στο Μάτι -Νεκρή 42χρονη,νοσηλευόταν στο ΚΑΤ

Ανείπωτη τραγωδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους 88 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς στις 2 τα ξημερώματα κατέληξε στο ΚΑΤ γυναίκα 42 ετών η οποία ήταν διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο αριθμός των εγκαυματιών που παραμένουν σε νοσηλεία είναι 46 ενήλικες, από τους οποίους οι εννέα είναι διασωληνωμένοι και δύο παιδιά τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πιθανότατα δεν θα ταυτοποιηθούν ποτέ κάποιες σοροί νεκρών στο Μάτι

Το ενδεχόμενο κάποιοι σοροί που βρέθηκαν ή θα βρεθούν από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι να μην ταυτοποιηθούν ποτέ δεν αποκλείει καθόλου ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

Η Υποστράτηγος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Πηνελόπη Μηνιάτη που έχει αναλάβει τον άχαρο ρόλο της ταυτοποίησης των θυμάτων της πυρκαγιάς, μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε, αντιθέτως ότι είναι κάτι που αναμένεται.

Η κα. Μνιάτη μετείχε και στις έρευνες για την πτώση της μοιραίας πτήσης 522 της «Helios Airways» η οποία εκτελώντας στο δρομολόγιο Λάρνακα-Πράγα, κατέπεσε στην περιοχή του Γραμματικού στην Αττική τον Αύγουστο του 2005.

Ερωτηθείσα σχετικά απάντησε: «Μπορεί.. Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Στο «Helios» τρεις άνθρωποι δεν βρέθηκαν ποτέ, παρόλο που ήταν μια «κλειστή λίστα» σε ένα αεροπλάνο» είπε η υποστράτηγος για να προσθέσει: «Αυτή η περίπτωση είναι πολύ δυσκολότερη, τεχνικά το ονομάζουμε «ανοικτό σύστημα». Μετά βρίσκονται σοροί, μπορεί... είναι κάτι που το περιμένουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκρή ΚΑΤ πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ