H ΝΔ χαιρετίζει την ανταπόκριση της Κομισιόν στο αίτημα Μητσοτάκη - iefimerida.gr

H ΝΔ χαιρετίζει την ανταπόκριση της Κομισιόν στο αίτημα Μητσοτάκη

Νεα Δημοκρατία/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στην οποία χαιρετίζει την ανταπόκριση της Κομισιόν στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το αίτημα του κ. Μητσοτάκη ήταν για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες σχετικά με την καταβολή αυξημένης προκαταβολής από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι καταστροφικές συνέπειες από την πυρκαγιά.

«Η Νέα Δημοκρατία χαιρετίζει τη δήλωση της Ευρωπαίας Επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική, κ. Κορίνα Κρέτσου η οποία -ανταποκρινόμενη θετικά στην επιστολή του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ- ανέφερε ότι θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την εκταμίευση της πρώτης δόσης της οικονομικής ενίσχυσης προς τους πυρόπληκτους από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και θα διευκολύνει την ένταξη της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι καταστροφικές συνέπειες από την πυρκαγιά στην Αττική.

Η αλληλεγγύη είναι μία από τις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι όταν αυτό αποδεικνύεται στην πράξη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία Κομισιόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ