Αυστηρή κομψότητα από το παρελθόν -Η φθινοπωρινή συλλογή των Zara είναι αριστούργημα - iefimerida.gr

Αυστηρή κομψότητα από το παρελθόν -Η φθινοπωρινή συλλογή των Zara είναι αριστούργημα

Η φθινοπωρινή καμπάνια των ZARA. Φωτογραφία: ΖARA/Steven Meisel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δύναμη του αγαπημένου μας ισπανικού brand Zara έγκειται μεταξύ πολλών άλλων (πάρα πολλών), στο γεγονός πως μπορεί με μία μόνο φωτογραφία, να μας κάνει να λαχταράμε να έρθει το φθινόπωρο, πριν καν φύγουμε για καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτό ακριβώς μας συνέβη μόλις ανακαλύψαμε όλη την νέα καμπάνια online. Ένα μοναδικό editorial με σκοτεινή πλην όμως σαγηνευτική αισθητική.

Σε όλες τις φωτογραφίες τα μοντέλα ποζάρουν σε ένα elegant σκηνικό όπου το ελάχιστο φως παίζει με τις σκιές των επίπλων σε κλασική και ροκοκό διακόσμηση.

Οριεντάλ λεπτομερές στα print, στα υφάσματα και στις ταπετσαρίες σε ένα δωμάτιο που αποπνέει αισθησιακή πολυτέλεια και μυστήριο.

Μάξι βαριά φορέματα με κεντήματα, εντυπωσιακά μανίκια και γιακάδες, πουκάμισα που δένουν στο λαιμό ακροβατούν ανάμεσα στο μεσαιωνικό preppy και την δεκαετία των 70s με 80s πινελιές....

Δείτε την φθινοπωρινή συλλογή των ΖΑRA στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Zara φθινόπωρο καμπάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ