Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη - iefimerida.gr

Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη

Η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο αδελφός του προσήλθε στο νεκροτομείο όπου και αναγνώρισε την σορό.

Μέχρι χθες ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας, διατηρούσε τις ελπίδες του. Μάλιστα, βούτηξε στη θάλασσα ψάχνοντας, ενώ έκανε και περαιτέρω έρευνα με τη βάρκα ενός φίλου του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Δημήτρης Τουρναβίτης βρισκόταν στο Μάτι.

Η σύζυγός του, ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη με το που ξέσπασε η φωτιά έφυγε από το σπίτι της στο Μάτι και πήγε προς την παραλία να βρει τον σύζυγό της. Και οι δυο, με τα αυτοκίνητά τους, εγκλωβίστηκαν στο δρόμο δίπλα στο οικόπεδο της φρίκης. Τα δυο τους αυτοκίνητα βρέθηκαν καμένα εκεί. Εκεί βρέθηκε απανθρακωμένος και ένας σκύλος τους. Ο δεύτερος σκύλος βρέθηκε μισκοκαμένος αλλά ζωντανός στην παραλία, μέσα στο κλουβί του, με μια βρεγμένη μπλούζα από πάνω, προφανώς για να προφυλαχθεί από τους καπνούς, όπως και έγινε.

Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη | iefimerida.gr 0

Το γεγονός αυτό, ότι είχε βρεθεί κάτω στην παραλία οδηγούσε τον Κώστα Τουρναβίτη στο συμπέρασμα ότι κάποιος κατέβασε τον σκύλο κάτω και ενδεχομένως ο αδελφός του να βρίσκεται κάπου στη θάλασσα. Για το λόγο αυτό ξεκίνησε και τις έρευνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ