Εκτακτη συνέντευξη Τύπου για τις πυρκαγιές δίνουν οι Τόσκας-Τζανακόπουλος -Πληροφορίες ότι θα παρουσιάσουν στοιχεία - iefimerida.gr

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου για τις πυρκαγιές δίνουν οι Τόσκας-Τζανακόπουλος -Πληροφορίες ότι θα παρουσιάσουν στοιχεία

Οι υπουργοί Ν. Τόσκας και Δ. Τζανακόπουλος δίνουν συνέντευξη Τύπου για τις φωτιές -Φωτογραφία αρχείου:EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλος στις 21:00 στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος θα αναφερθούν προφανώς στο θέμα των πυρκαγιών που κατέκαψαν την Ανατολική και την Δυτική Αττική. .

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι δύο υπουργοί αναμένεται να πιάσουν το νήμα από εκεί που το άφησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Μόσταρ της Βοσνίας, όπου βρίσκονταν το βράδυ της Δευτέρας, πριν επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα.

Εκεί, ο πρωθυπουργός είχε διατυπώσει τον προβληματισμό του για τις παράλληλες εστίες πυρκαγιών σε Δυτική και Ανατολική Αττική και όχι μόνο. Το ίδιο απόγευμα ο Νίκος Τόσκας δήλωνε επίσης πως «δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές»,

Κατά πληροφορίες στην κυβέρνηση έχουν φτάσει στοιχεία που μπορούν να συνδεθούν με τις παράλληλες εστίες που εκδηλώθηκαν και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν οι κ.κ. Τόσκας και Τζανακόπουλος, πάνε ένα βήμα παραπέρα και δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία επ’ αυτού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ