Βορίδης: Τα θρασίμια πανηγυρίζουν ότι δήθεν αντέδρασαν αποτελεσματικα στις πυρκαγιές - iefimerida.gr

Βορίδης: Τα θρασίμια πανηγυρίζουν ότι δήθεν αντέδρασαν αποτελεσματικα στις πυρκαγιές

Ο Μάκης Βορίδης/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γεύση της σκληρής κριτικής που θα διατυπώσει η Νέα Δημοκρατία μόλις τελειώσει το τριήμερο εθνικό πένθος έδωσε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας σήμερα στη Βουλή.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για «θρασίμια της πολιτικής» που πανηγυρίζουν για δήθεν «υποδειγματική» αντίδραση της κρατικής μηχανής στην πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Βορίδης, περιέγραψε έτσι το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί από αύριο η ηγεσία του κόμματος προκειμένου να αναδείξει τις ευθύνες της κυβέρνησης και των αρμόδιων φορέων που οδήγησαν σε θάνατο τουλάχιστον 84 ανθρώπους.

«Είπαμε να μη μιλήσουμε γι αυτά έως την λήξη του εθνικού πένθους αλλά ακούστε και κάντε μας μια χάρη εκεί στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην μνήμη αυτών των ανθρώπων σταματήστε να είστε αυτάρεσκοι λέγοντας πόσο υποδειγματικά λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός. Σταματήστε!» είπε και πρόσθεσε: «Αντί να ακούμε από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για υποδειγματική αντίδραση πρέπει να είστε ταπεινοί. Από αύριο θα μιλήσουμε για ευθύνες και εγκληματικές παραλείψεις παράγραφο- παράγραφο. Θα πούμε ποιος ευθύνεται για συγκεκριμένες παραλήψεις. Παραλείψεις ενεργειών που περιγράφονται σε δικές σας εγκυκλίους που περιγράφουν με λεπτομέρειες για το τι πρέπει να κάνει ο κάθε ένας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ