Europa League: Ο Ατρόμητος στο... σπίτι του Μαραντόνα -Κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ - iefimerida.gr

Europa League: Ο Ατρόμητος στο... σπίτι του Μαραντόνα -Κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 20:45 (Epsilon) ο Ατρόμητος παίζει στη Λευκορωσία με την Ντινάμο Μπρεστ με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η ομάδα του Περιστερίου επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το 2015 και θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που δεν πηγαίνει καθόλου καλά στο πρωτάθλημά του, αλλά είναι πλέον ευρέως γνωστός λόγω της παρουσίας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην προεδρία.

Αναφορικά με τα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι, στο τέρμα θα είναι ο Μίρκοβιτς, με τον Γιαννούλη αριστερό μπακ και τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα ως δίδυμο στόπερ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, αριστερά ο Ενσικουλού και πίσω από τον Κουλούρη θα βρίσκεται ο ο Βασιλακάκης. Οι Κιβρακίδης και Νάστος παλεύουν για το άλλο άκρο της άμυνας, ενώ οι Μπρούνο και Μανούσος μάχονται για μια θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος ντιναμο μπρεστ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ