Μανιάτης (ΚΙΝΑΛ): Ντροπή εν μέσω εθνικού πένθους να δίνουν αυξήσεις σε στελέχη κρατικών εταιρειών - iefimerida.gr

Μανιάτης (ΚΙΝΑΛ): Ντροπή εν μέσω εθνικού πένθους να δίνουν αυξήσεις σε στελέχη κρατικών εταιρειών

Φωτογραφία: SOOC- Alexandros Michailidis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μεγάλες αυξήσεις για ανώτατες διοικήσεις συγκεκριμένων ΔΕΚΟ μέσω τροπολογίας που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή καταγγέλλει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ανέφερε πως είναι ντροπή σε μέσω εθνικού πένθους να καταθέτουν τροπολογία για αύξηση μισθών δεκάδων προέδρων κ διευθυνόντων συμβούλων των κρατικών εταιριών

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ντροπή! Μέσα στο εθνικό πένθος, κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή, (ν)τροπολογία για αύξηση του μισθού των δεκάδων προέδρων κ διευθυνόντων συμβούλων των κρατικών εταιριών, από 4.631€, σε 7.483€».

Ντροπή! Μέσα στο εθνικό πένθος, κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή, (ν)τροπολογία για αύξηση του μισθού των δεκάδων προέδρων κ διευθυνόντων συμβούλων των κρατικών εταιριών, από 4.631€, σε 7.483€

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ