Ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει τα έσοδα από 3 συναυλίες του Αυγούστου στους πυρόπληκτους - iefimerida.gr

Ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει τα έσοδα από 3 συναυλίες του Αυγούστου στους πυρόπληκτους

Εσοδα από τις συναυλίες σε Ρόδο 2/8
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αγαπημένοι μου, τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας».

«Αυτό ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν». Με αυτά τα λόγια, σε μία λιτή ανακοίνωση ο Κωστής Μαραβέγιας κάνει γνώστη τη συμβολή του στους πληγέντες από τη φωτιά.

«Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν.
Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας» καταλήγει η ανακοίνωση του Κωστή Μαραβέγια.

Τα χρήματα από τις 3 συναυλίες θα κατατεθούν στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ανοίχτηκε ειδικά για τους πληγέντες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ