Εκρηξη κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκρηξη κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Πεκίνο, σύμφωνα με το RT, το οποίο μεταδίδει και βίντεο από το σημείο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί και το σημείο γέμισε καπνούς.

Πρόκειται για ένα αρκετά πολυσύχναστο σημείο, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και η πρεσβεία της Ινδίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα και στο βίντεο του RT φαίνεται να είναι ένας άνδρας πεσμένος στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, πληροφορίες για τραυματίες, ενώ το Reuters αναφέρει ότι η κινεζική αστυνομία απομάκρυνε μια γυναίκα έξω από την αμερικανική πρεσβεία μετά από υποψίες για απόπειρα αυτοκτονίας.

DETAILS: Witnesses describe blast near US Embassy as ‘large explosion’ – MORE VIDEOS: https://t.co/9ORyFNwQ5Apic.twitter.com/p5CuJcgBW8

?Something just exploded at the US Embassy in Beijing, China just a few min ago. Smoke everywhere....@CNN @CNBC @CNBCnow @nytimes pic.twitter.com/O8wf3L2Q0V

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκρηξη Πεκίνο Αμερικανική Πρεσβεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ